Фото галерија

Вуковци 2019-20. године

Показна вежба - рад са службеним псима

Јавни час "Језик је хранитељ народа"

Поводом Дана школе наставнице Татјана Трифуновић, Милена Луковић и Дијана Богдановић организовале су данас, 6.11.2019.године јавни час посвећен Вуку Караџићу. Јавни час је организован под слоганом " Језик је хранитељ народа!. Ученици виших разреда водили су нас кроз живот и рад српског реформатора чије име носи и наша школа.
Дан школе

Поводом Дана школе ученици од 1 - 4. разреда организовали су приредбу на којој је изведена драматизација текста "Вашар у Тополи" нешег прослављеног песника и земљака Добрице Ерић. Приредбу су са својим ђацима спремили наставници разредне наставе Јасмина Милутиновић, Борјанка Пантовић, Јелена Јевтовић, Весна Новићевић Десивојевић и Рајко Пантовић. Сценографију је урадио наставник Дејан Петровић.
Дечија недеља у Претокама

У оквиру Дечије недеље реализоване су следеће активности: • Отварање Дечје недеље – „Трка за срећније детињство“ • Представљање књиге „Буквар дечјих права“, Љубивоја Ршумовића • Плешем, певам, играм, имитирам, уживам • Ликовна радионица „Имам право и обавезу“ • Садимо генерацијско дрво На почетку Дечије недеље, дана 7. 10. 2019. године изведена је рекреативна акција „Трка за срећније детињство“. Дана 8. 10. 2019. године ученицима је представљана књига „Буквар дечјих права“, Љубивоја Ршумовића, након чега је вођен разговор о правима деце. Трећег дана, 9. 10. 2019. године реализована је активност ,,Плешем, певам, играм, имитирам, уживам“, на којој су ученици показали шта знају и шта их чини срећнима. Четвртог дана 10. 10. 2019. године организована је ликовна радионица на тему „Имам право и обавезу“.Ученици су ликовно изразили свој однос према правима и обавезама, као и потребу да се осећају безбедно и сигурно у свом окружењу. Последњег дана Дечије недеље, 11. 10. 2019. године ученици су засадили генерацијско дрво. Одељењски старешина: Љубинка Ђаловић
Европски дан језика - српски језик

Играоница у учионици - учење српског језика кроз дигиталне садржаје. Ученици и наставница Татјана Трифуновић
Европски Дан језика

Ученици петог и седмог разреда наше школе су 26. септембра час енглеског језика посветили обележавању Европског Дана језика. На часовима су се ученици упознали са занимљивим чињеницама о језику уоппште, а посебно са занимљивостима везаним за матерњи и страни језик који уче. Кроз интерактивну игрицу " језички квиз" ученици су се забавили, показали шта су усвојили, али и на неки нов начин научили нове садржаје. Један број ученика је цртао заставе и писао речи на страним језицима. Наставник, Јелена Грујовић
European Day of Languages - Европски Дан језика

Ученици шестог и осмог разреда су са својом наставницом Дијаном Богдановић обележили Европски Дан језика тако што су цртежима приказали идиоме и играли интерактивне игре.
Ликовна колонија "Гружанска јесен"

Ученици разредне наставе посетили су ликовну колонију 12.09.2019. године у пратњи својих учитељица.
Добро дошли прваци!

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај